Ontbijt

Onze ontbijtservice is te bestellen van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag echter alleen in overleg vanaf 15 personen.

Een ontbijt bestellen van Micha’s Catering betekent vooral: genieten.

Denk aan een ochtend met vers gebakken croissants, een gekookt eitje, diverse broodjes en jus d’Orange, met het gezin of heerlijk samen. Bij onze ontbijt aan huis service kunt u genieten van een lekker luxe ontbijt tot en met champagne erbij!

Hoe leuk is het als je iemand bij speciale gelegenheden zoals met Vaderdag of Moederdag, met een verjaardag of jubileum smakelijk kan verrassen? Zie hiervoor de mogelijkheden in de webshop. Personaliseer je ontbijtbestelling met een kaartje met een persoonlijke boodschap!

En voor de allerkleinste kun je ook een Kinderontbijtbox erbij bestellen!

Ontbijt bestellingen worden uitsluitend bezorgd in Doetinchem en omgeving. Zie algemene voorwaarden.

Ons luxe ontbijt bestaat uit:

Croissantje, diverse broodjes, boter, jam, hagelslag, kaas,  brie, beenham, rosbief, gerookte zalm en roomkaas, vers fruit en yoghurt, verse jus d’Orange, gekookt eitje en een zoet broodje

Het champagne ontbijt is zoals het luxe ontbijt maar met een flesje Champagne erbij ( 200cl) Deze kunt u in de webshop toevoegen aan uw bestelling.

Kinderontbijtbox:

Croissantje en een zacht broodje, ham en kaas, hagelslag en boter, gekookt ei, een verse jus d’ Orange en een verrassing.

Deze kunt u alleen bestellen i.c.m. met een luxe/ champagne ontbijt.

Catering

Catering voor iedere gelegenheid, binnenkort meer informatie.

Bestellen

Kijk hier in onze webshop om uw bestelling te plaatsen!

Bedrijven

Nieuw en zeer gevarieerd aanbod van diverse zakelijke arrangementen.

Winkelwagen

Onze webshop is tijdelijk gesloten i.v.m. drukte. Voor aanvragen van ontbijt, lunchproeverijen of high tea vanaf 10 personen kunt u contact opnemen via mail of telefoon: 0623870763.

Scroll naar top